Demo & Debate speaker profiles

Dubex

IT-sikkerhedskonsulent


Keld Norman er Cybersikkerhedsekspert, certificeret etisk hacker og SANS GIAC-certificeret som Forensics Examiner, og han bruger en stor del af sine vågne timer på at følge udviklingen på det mørke internet. Til dagligt er han en del af Dubex Incident Response Team (DIRT) og har deltaget i planlægningen og eksekveringen af en række red team-øvelser.

Keld er uddannet datamatiker med en fortid i IBM, hvor han i 16 år har arbejdet først i Mainframe-teamet og efterfølgende med AIX. Han har bygget og vedligeholdt IBM’s on-demand hosting, driftet en lang række store kunder og været brugt som hands and eyes ved sikkerhedshændelser. I dag arbejder Keld i Dubex som sikkerhedskonsulent på fjerde år med Check Point Firewall som speciale foruden arbejdet med incident response og en lang række foredrag om både sikkerhed og hacking.

Som frivillig underviser han også børn i alderen 7-10 år i den lokale Coding Pirates-forening i Allerød og bliver flittigt brugt som ekspert i medierne, bl.a. af DR og Version2.

 

Program information

Se programpunkt her.