You don't have javascript enabled. This page uses javascript - Activate it in your settings.
 

RansomWare – Er Boris the Hacker din nye Chef og Ejer??

Onsdag D. 29-09-2021, 12:45-13:15
Theater 5

  Datooversigt


Tema: Cyber Security, Hacking & Cyber Crime

Kan din IT sikkerhedsløsning beskytte dig mod de nye cybertrusler samt de fremtidige –trusler!


Mange tror at deres IT sikkerhedsløsning er tilstrækkelig, men er den det! Trusselbilledet er i konstant bevægelse, men der er én ting som gennem længere tid har været konstant, og det er væksten i antal af ransomware angreb. Vi hører om flere og flere virksomheder - både store som små - der bliver ramt og i flere tilfælde så alvorligt, at deres forretning går i stå. Nogle i uger og andre endda op til måneder, før de er tilbage i normal drift.
Truslen ulmer derude og den bliver løbende kraftigere og mere avanceret både i omfang og i kompleksitet. Ondsindede angreb er ikke uundgåelige, men du kan mindske risikoen. Det handler ikke mere kun om, hvis du bliver ramt, men også hvordan og hvornår du blev ramt samt hvor hurtigt du opdager, at du er ramt. Denne indsigt og kontrol kan medvirke til, at du er forberedt, og derfor kan reducere skaderne til et absolut minimum, hvis et eventuelt angreb slipper gennem din sikkerhedsbeskyttelse.
Beskyttelse handler om en kombination af flere ting, så som hardware, software og absolut ikke mindst de ansattes viden til truslen, da det hele starter med leveringen af angrebet. Ved et sikre at disse tre områder spiller samme, opnår du det bedst mulig værn mod brud og ubudne gæster i netværket og infrastrukturen.
Vi vil dele vores indsigt i, hvordan trusselsbilledet har ændret sig. Du vil høre om, hvordan du bedst er rustet til at beskytte din virksomhed for angreb, samt hvordan du ved hjælp af kontrol af din sikkerhedsløsning kan minimere skaderne fra eventuelle fremtidige trusselsangreb. Din sikkerhedsløsning er en dæmning. Byggestene er løsningen, der forhindre at angrebene kommer igennem. Det gælder derfor om at skabe den optimale arkitektur af dæmningen og i tilfælde af brister at kunne kontrollere strømmen. Hør hvordan VIPRE kan hjælpe dig med at designe tegningen til din beskyttelses dæmning, så du undgår uventet besøg fra Boris The Hacker.

 

Oplægsholdere


Torben Clemmensen
VIPRE Security
Presales Engineer

 


Du er ikke tilmeldt dette programpunkt