You don't have javascript enabled. This page uses javascript - Activate it in your settings.
 

Har du styr på din it-sikkerhed og data?

Thursday 30-09-2021, 14:00-14:35
Demo & debate

  Date selection


Themes: Cyber Security, Hacking & Cyber Crime,Privacy, Compliance, Governance & Risk Management

Det er afgørende, at vi som borgere og forbrugere har tillid til de digitale tjenester, vi bruger hver dag. I dag kan det være ret vanskeligt at vide, om en virksomhed har god it-sikkerhed og håndterer vores data på en ansvarlig og etisk måde eller ej. Det er det, som D-mærket vil ændre på.


Hør om D-mærket, som er Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig anvendelse af data, som har til formål at fremme it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark. 


For at opnå D-mærket skal en virksomhed opfylde en række kriterier der dækker over områderne It-sikkerhed, databeskyttelse og dataetik. D-mærket er attraktivt for både den lille selvstændige virksomhed og den store virksomhed. Derfor vil antallet af kriterier, som en virksomhed skal leve op til, afhænge af virksomhedens størrelse, forretningsmodel og dens brug af data. 


D-mærket er stiftet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark, samt Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og finansieres af Industriens fond.

 

Speakers


Mikael Jensen
D-mærket

 


You are not signed up for this presentation