OM MESSEN

Spam, phishing, hacking og mere avancerede former for cyberkriminalitet udgør fortsat en stor trussel mod danske virksomheder og offentlige tjenester. Infosecurity Denmark takler nuværende og fremtidige it-sikkerhedsrelaterede emner og er derfor en afgørende kilde til viden og inspiration for alle it-ledere og -specialister.

I mange år har Infosecurity-messer i flere europæiske lande vist sig at være det foretrukne mødested for sikkerhedsbranchen. Kombinationen af uafhængige keynotes af højeste internationale kvalitet samt messestande og seminarer leveret af branchens førende aktører, er en oplagt anledning for specialister, it-ansvarlige, virksomhedsledere, foreninger, myndigheder m.v. til at udveksle idéer og strategier til håndtering af  aktuelle og fremtidige sikkerhedsudfordringer.

I flere lande, herunder Danmark, udvides messens hovedtemaer med indhold fra leverandører af cloudteknologier og compliance-rådgivning.

D. 29.-30. september 2021 byder Infosecurity Denmark igen velkomment til to dage med masser af faglig viden og netværk med mere end 100 faglige oplæg, 15 keynotes og 50 leverandører i messeområdet i Øksnehallen, København.

I 2020 blev messen og de mange keynotes og seminarer primært afholdt virtuelt pga. Corona-restriktionerne, men i 2019 deltog over 3.000 it-professionelle, der tilsammen bookede over 13.000 konferencepladser og flittigt besøgte de mange messestande, hvor branchens eksperter bød på videndeling, debat og demonstration af nye teknologier og løsninger.

Programmet dækker igen i år både cybercrime, IoT, AI, 5G, enterprise mobility, cloud security og compliance, og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.


Tilmelding
Deltagelse i Infosecurity Denmark er gratis, men der er et begrænset antal pladser til keynotes og seminarer. Tilmeld dig nu og sammensæt dit personlige program her.


Program
På programsiden kan du læse mere om det store konferenceprogram og tilmelde dig udvalgte sessions. Se program her.


Udbyg dit professionelle netværk
29. september afsluttes første messedag med et magisk show på hovedscenen, og efterfølgende kan du deltage i Infosecurity Afterparty med mad, drinks og underholdning på Restaurant H9 lige ved Øksnehallen. Se mere her.


Praktisk information
Se åbningstider, kørselsvejledning, parkeringsinformation m.m. her.